Skip to content

Išaiškinti nusikaltimai

MI informacija

Kovo 5 d. Strigailiškyje buvo įsibrauta į garažo vidų ir iš ten stovėjusio nerakinto automobilio pavogtas automobilinis akumuliatorius. Žala – 50 eurų. Tą pačią dieną kita ignalinietė pranešė, kad buvo įsibrauta į kitą garažą ir iš ten stovėjusio automobilio taip pat pavogtas automobilinis akumuliatorius. Žala – 40 eurų. Abiem atvejais turtas nedraustas, signalizacija neįrengta. Pareigūnai, atlikę tyrimą nustatė, kad vagystes įvykdė 26-erių Gaveikėnų k. gyventojas.

Kovo 8 d. iš Dūkštelių k. gyventojai priklausančių, bet neužrakintų dviejų sodų namelių ir lauko pagrobti įvairūs ūkinės paskirties įrankiai. Žala – 1500 eurų. Turtas nedraustas, signalizacija neįrengta. Pareigūnai, atlikę tyrimą nustatė, kad vagystę įvykdė 70-metis Dūkšto sen., Aukštakalnio k. gyventojas.

Kovo 13 d. Vidiškių sen., Rimšėnų k. gyventojas pareiškė, kad atvykęs į namus pastebėjo, jog išėmus lango rėmą buvo įsibrauta į vidų ir iš virtuvėje esančio šaldytuvo pavogta apie 10 kg lašinių, o iš kambario pavogta elektrinė plaukų kirpimo mašinėlė. Žala – 23 eurai. Turtas nedraustas, signalizacija neįrengta. Pareigūnai, atlikę tyrimą nustatė, kad vagystę įvykdė 38-erių moteris.

Tą pačią dieną Ignalinoje, Atgimimo ir Laisvės gatvėse, sulaužytos 4 šiukšlių dėžės, priklausančios miesto seniūnijai. Padaryta 152 eurų turtinė žala. Pareigūnai, atlikę tyrimą nustatė, kad dėžes sulaužė 19-metis miesto gyventojas.

Kovo 23 d. Ignalinoje, Atgimimo g., išspyrus užrakintas buto duris, įsibrauta į butą ir pavogtas mobilaus ryšio telefonas, 4GB atmintinė ir USB Omni Connect. Žala – 106 eurai. Pareigūnai, atlikę tyrimą nustatė, kad vagystę įvykdė tas pats 26-erių Gaveikėnų k. gyventojas.

Tą pačią dieną pranešta, kad Bernotų k. gyventojas namuose laiko neregistruotą šaunamąjį ginklą. Atlikus kratą, rastas ir paimtas, kaip įtariama, lygiavamzdis medžioklinis šautuvas ir 8 šoviniai. Įtarimas pareikštas 67-erių to paties kaimo gyventojui.

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje