Skip to content

Per teorijos egzaminą vis dar bandoma sukčiauti

„Regitros“ Komunikacijos skyrius

– Na, o kas laukia tų, kurie pažeidžia taisykles?

Paaiškėjus sukčiavimo atvejui, egzamino rezultatas anuliuojamas, o pakartotinai egzaminą leidžiama laikyti tik po metų. Papildomai noriu atkreipti dėmesį, kad jei mums kilo tvirtas pagrindas manyti, jog asmuo naudojasi neleistina įranga, tačiau jis atsisako ją parodyti, tai taip pat laikoma taisyklių pažeidimu.

Būna ir truputį keista, ir truputį juokinga, kai pas žmogų aiškiai pamačius neleistiną įrangą bei jam apie tai pranešus jis tiesiog atsistoja ir išeina. Prieš  jam išeinant dar spėji priminti, jog už tokius veiksmus bus taikomas vienerių metų apribojimas, tačiau jis net neatsisukęs išbėga iš egzaminų klasės. Tuomet grįžta po 10-15 minučių jau persirengęs kitu megztiniu ir klausia, kodėl anuliavome jo egzamino rezultatą.

– Tai koks yra tas sėkmės raktas, padėsiantis išlaikyti teorijos egzaminą?

Svarbu egzamino metu neskubėti, atidžiai įsiskaityti klausimus, nepamiršti kad teisingas atsakymas gali būti ne vienas. Taip pat vienas svarbiausių patarimų – į egzaminą ateiti tuomet, kai tikrai patys jaučiatės užtikrintai ir gerai pasiruošę.

Taip pat kviečiu naudotis mūsų interneto svetainėje esančia mokomąja medžiaga: https://www.regitra.lt/lt/paslaugos/egzaminai/praktiniai-patarimai-ruosiantis-egzaminams

Čia rasite teorijos egzamino temas, bandomąją egzamino versiją, vaizdo klipą, kuris pasakoja nuosekliai apie visą teorijos egzamino eigą ir kt. Tikime, kad žinojimas iš anksto, kas laukia, sumažina galimą stresą, paskatina labiau pasitikėti savo jėgomis ir padeda pasiekti norimų rezultatų.

Na, o dieną prieš egzaminą siūlau atsipalaiduoti, tiesiog užsiimti savo mėgstama veikla, pavyzdžiui, pažiūrėti gerą filmą ir nueiti laiku miegoti, kad ryte atsikeltumėte žvalia galva bei galėtumėte visas savo įgytas žinias pademonstruoti egzamino metu.

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje