Skip to content

Gerbiami esami ir būsimi mūsų skaitytojai, visi rajono gyventojai!

Redakcijos darbuotojai

Baigėsi ketverius metus kurta baimės, nepasitikėjimo, priešpriešos atmosfera rajone. Savivaldybės, kultūros, švietimo įstaigoms nerašytine forma buvo „rekomenduota“ su „Mūsų Ignalina“ nebendrauti, nekviesti į renginius, neteikti informacijos, laikraščio neprenumeruoti. Per ketverius metus rajono savivaldybė mūsų laikraštyje neužsakė nė vieno, net menkiausio apmokamo skelbimo, už tai invazinei „Ignalinos dienai“, registruotai Utenoje, kas mėnesį iki šiol krenta daugiau nei po tris tūkstančius eurų. Paliepimu iš savivaldybės, anas laikraštis autobusų vairuotojų dalinamas keleiviams, jį platina ir prenumeruoja N egzempliorių seniūnijos. Po Velykų visa tai baigsis…

Mūsų laikraščio vadovui buvo keliamos iš piršto laužtos baudžiamosios bylos už tariamą šmeižtą, organizuojama apkalta, tikslu pašalinti jį iš rajono tarybos, dešimtys skundų Žurnalistų ir leidėjų etikos komisijai, tačiau viskas iškentėta, nepasiduota ir laimėta. Gal kartais mūsų rašinių tonas buvo per aštrus, kažką įžeidė. Atsiprašome, bet tokios buvo situacijos, reikėjo gintis tais pačiais ginklais, kokiais ir buvome puolami. 

Sulaukėme pragiedrulių. Daugiau nereikės savivaldybės įstaigų darbuotojui baikščiai dairytis, kalbant su senu bičiuliu „valstiečiu“, ar kas nemato ir nepasakys merui. Grįžtame prie normalaus bendravimo be baimės ir pagiežos. 

O mes didžiuojamės, kad, kaip teigia daugybė skambinusių skaitytojų, šiuos rinkimus 50 proc. laimėjo „Mūsų Ignalina“. Be jos šiandienos neturėtume. Mes visus ketverius metus rašėme tiesą, kas iš tikrųjų vyksta valdžios koridoriuose ir užkulisiuose, taip atverdami daugeliui akis apie valdžią, merą ir jų darbus.

Tad, mieli mūsų skaitytojai, visi rajono gyventojai. Dėkojame jums visiems ir kiekvienam atskirai už palaikymą tamsos metais, mes didžia dalimi išlikome ir jūsų dėka. Ačiū!

Prašvito dienos, skleidžiasi pavasaris, gyvenimas tęsiasi. Kviečiame vėl draugauti visus, pirmiausia tuos, kurie mūsų durų slenksčio vengė dėl iškreiptos politinės situacijos. Mūsų durys atviros visiems, taip pat ir visų partijų atstovams. Mes vėl lankysimės rajono kultūros renginiuose, rašysime apie jus ir jūsų darbus. Skaitykite, prenumeruokite „Mūsų Ignaliną“, vėl atraskime vieni kitus.

Sėkmės visiems! Draugaukime!

K. Pabijuto pieš.

6 komantarai (-ų)

  1. „bylos už tariamą šmeižtą, organizuojama apkalta, tikslu pašalinti jį iš rajono tarybos, dešimtys skundų Žurnalistų ir leidėjų etikos komisijai” – labai gaila, kad niekas nesuveikė, bet tikėkimės vieną dieną suveiks !
    Skaitant kai kuriuos straipsnius, „eilėraščius” – nepykite, vemti verčia. Rašytojų lygis – žemiau plintuso.

    • Viskas gerai.o socdemams už patyčias.už mobigus gerai.Lazda visada turi du galus…o jie šitą buvo pamiršę

      • Keista, manęs asmeniškai nieks nebobingavo, o Jus? Jei taip tai užtai yra atsakybė, tikriausiai kreipėtės kur reikia.

  2. Viskas gerai.o socdemams už patyčias.už mobigus gerai.Lazda visada turi du galus…o jie šitą buvo pamiršę

  3. Tamsos dienos patamsėjo. Deja. Manyčiau laikraščio vadovas nepakaltinamas. Diagnozė, – baltakizmas. Liga užkrečiama. Išplitusi. Ir dar vis plečiasi…

  4. O man .atrodo.Jums Jolanta..debilizmas.Dar baisesnė liga


Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje