Skip to content

„Kompata“ informuoja

Iveta LUKIJANSKIENĖ („Kompata“ vyresn. pardavimų vadybininkė)

Popieriaus gamybai naudojami didžiuliai gamtos resursai, esame socialiai atsakinga įmonė, todėl prisidedame prie gamtos išsaugojimo ir atsisakome popierinių sąskaitų.

Į SĮ „Kompata“ dėl įvairių priežasčių grįždavo apie 1000 vnt. išsiųstų, bet klientams nepristatytų popierinių sąskaitų. Klientus jau nuo vasaros pradžios informavome, kad nebesiųsime popierinių sąskaitų, kalbėjome, kad tai svarbus žingsnis tvarumo ir sąnaudų mažinimo link. O nuo rugsėjo pradžios skelbėme, kad lapkričio sąskaita bus paskutinė popierinė sąskaita. Klientų duomenys, kokiu būdu pageidauja gauti sąskaitas, buvo renkami ištisus metus.

Gyventojas, susisiekęs su mumis gali pasirinkti jam patogiausią sąskaitos gavimo būdą:

  • el. paštu,
  • savitarnos svetainėje,
  • SMS žinute (žinutei gauti nereikia išmaniojo telefono),

arba pagaminsime atsiskaitymo kortelę (ji bus panaši į parduotuvių nuolaidų korteles, ją pateikus Perlo terminaluose, Lietuvos pašte, darbuotojai nuskanuos mokėtojo kodą ir pasakys, kokią sumą reikia sumokėti).

Sąskaitų apmokėjimas su SMS žinutėmis arba atsiskaitymo kortelėmis vyks tokiu pačiu principu, kaip ir su popierinėmis sąskaitomis (tik nebereiks laukti paštininko). Taip pat bendradarbiaujame su rajono bibliotekomis, kur darbuotojos mielai padės pasižiūrėti sąskaitą savitarnos svetainėje ir jeigu reikės – sąskaitą išspausdins.

Visuomet galima paskambinti ir mums į SĮ „Kompata“. Sąskaitą gauti ir apmokėti visada galite atvykę į pas mus adresu: Ažušilės g. 20, Ignalina. Mokėjimas tik banko kortele.

Svarbiausia, kad klientai, jų artimieji, kaimynai arba draugai su mumis susisiektų ir su kiekvienu rasime tinkamą būdą, kaip gauti sąskaitas.

1 komentaras

  1. Kodel Kompata nenori susisiekti su klientu,o klientas turi susiekti su komata.


Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje